Clientii nostri au gasit fericirea!

Ne mandrim cu review-urile primite de la clientii nostri si tinem sa le multumim cu aceasta ocazie pentru cuvintele frumoase. De asemenea, vrem sa impartasim cu voi experientele lor!

Review in urma chestionarului: Dna CHITU TUFAN ADRIANA LIANA
“Foarte frumos la Laguna Verde, Balotesti; multumim foarte mult, vom reveni la Perfect Tour cu siguranta!”

Review in urma chestionarului: Dl. SITEA FLORENTIN ION
„Sunt client al agentiei Perfect Tour pentru ca am colaborat foarte bine cu unul din agentii firmei- domnisoara Corinei Iordache,de la care am primit cele mai bune recomandari.”
Review in urma chestionarului:Dna GEORGESCU IOANA
„Sunt foarte multumita de colaborarea cu Perfect Tour, a fost a doua vacanta organizata cu aceasta agentie si voi reveni in viitorul apropiat cu solicitari:) !”

Review in urma chestionarului:Dl. GHEORGHE NASTASE  FLORIAN
„Perfect Tour m-a castigat de client inca de acum 7 ani.”

Review in urma chestionarului:Dna IRIMIA ELENA REBECA
“Toata familia mea isi cumpara vacantele de la Perfect Tour!:) Am recomandat mereu aceasta agentie, cu incerdere.”

Review in urma chestionarului: Dna MONEA NORA STEFANIA
“Am fost foarte multumita de colaborarea cu agentia Perfect Tour, iar domnisoara Corina Iordache a fost foarte amabila si prompta; ne-a placut foarte mult vacanta la Disneyland;  vom reveni cu siguranta!”

Review: Dasia – Corfu Palma Boutique „Bună dimineața!  Ne-am întors din Dasia refăcuți și cu impresii pozitive.  Hotelul a fost excelent,  confortabil și elegant. Personalul, atent și îndatoritor. Micul dejun, bogat și variat. Am avut o cameră mai retrasă și ne-am putut odihni bine.  Stațiunea funcționează la capacitate redusă, cu hotelurile mari în șantier zgomotos și alte locuri în conservare. Astfel, plaja cea mai bună era, în acest an, „la liber „, iar turiștii nu erau prea numeroși. Revenind în insulă după câțiva ani am simțit că nu prea s-au făcut investiții în infrastructură. Am participat la un tur al insulei, bine organizat. Personal, am dorit să găsim liniște și odihnă. Am prins o conjunctură care a favorizat din plin ceea ce am căutat.
Vă mulțumim mult pentru tot! Mioara și Viniciu M.”

Review : „Buna, Castelul Lupilor este minunat, regret ca nu am luat 2 nopți. Serviciile sunt impecabile, camera, baia totul strălucește Serviciile sunt de nota 20, iar Bruce s-a simțit mai ceva ca acasa. Adriana B.”

Review Disneyland – Hotel Santa Fe – „Buna seara, Ieri seara ne-am intors de la Disneyland. Vroiam sa stiti ca totul a decurs foarte bine. Vacanta a fost minunata. Hotelul Santa Fe a fost perfect pentru vacanta noastra in condițiile in care plecam spre parc la ora 7:45 si ne întorceam la ora 23, 23:30. Camera curată, spațioasă, doua paturi, curățenie zilnic. Cazarea a fost rapida. Deși check in este la ora 15:00, fiindcă aveau camera liberă, pe noi ne-au cazat la 14:30 cand am ajuns. Aveau pregătite toate documentele pentru cazare, biletele pentru parcuri si voucherele pentru mâncare. Vroiam sa stiti ca voucherele ne-au ajutat foarte mult. Dimineata aveam un mic dejun consistent la un restaurant din zona Discoveryland( foarte aproape de intrarea in parc), iar la prânz valoarea voucherelor era de 44 Euro la restaurantul de tip all you can eat, Garden Plaza, pe Main Street. Ne-au fost de mare ajutor locațiile deoarece eram foarte obosiți si ne-ar fi fost greu sa ne deplasam( de exemplu la Mickey Caffe din Disney Village). La prânz era imposibil sa nu găsești ceva pe gustul tau la Garden Plaza si pentru ca ambele mese erau consistente nu am cheltuit multi bani pe mâncare. Vremea perfecta, maxim 24 de grade, astfel ca nu am suferit din cauza lipsei aerului condiționat din Santa Fe. Nu am folosit nici măcar ventilatorul de pe tavan, pt ca noaptea erau 16 grade. Multumim pentru servicii si deja ne gândim la vacanta de la Europark vara viitoare, astfel ca va vom solicita oferta si pentru acest parc de distracții. Toate cele bune, Luminita”

Review in urma chestionarului Dl. PULPEA SORIN AUGUSTIN
„Colaborarea cu Perfect Tour- ca intotdeauna, excelenta!

Review in urma chestionarului Dl. GRAPA COSTIN AURELIAN
„Toate doamnele de la Perfect Tour sunt de nota 10, toate vorbesc foarte frumos, au o atitudine placuta, le multumim pentru rabdare si informatiile complete; colaborez foarte bine cu doamna Raluca Dobrescu-agentia Perfect Tour Ploiesti; nu voi schimba niciodata agentul  :), doamna Raluca este un angajat exceptional!”

Review in urma chestionarului Dna TIMIS MARCELA MIHAELA
„Vacanta la Disneyland a fost minunata, cam scurta din pacate :), sunt placut impresionata de profesionalismul consultantilor din agentie.”
Review in urma chestionarului Dl. SIMON ZOLTAN ISTVAN
“ Sunt foarte multumit de colaborarea cu Perfect Tour si revin de fiecare data.”

Review in urma chestionarului DAVID FLORENTINA IULIANA
“ Doamna Luci-Perfect Tour Buzau este foarte draguta si profesionista , imi plac ofertele primite, toate vacantele au fost reusite.”

Review in urma chestionarului Dna MONEA NORA STEFANIA
“Am fost foarte multumita de colaborarea cu agentia Perfect Tour, iar domnisoara Corina Iordache a fost foarte amabila si prompta; ne-a placut foarte mult vacanta la Disneyland;  vom reveni cu siguranta!”

Review in urma chestionarului Dl. STAN VIOREL
“Intotdeauna apelez cu incredere la agentia Perfect Tour!”

Review in urma chestionaruluiDna SAMARA FLORINA
“A fost foarte bine in vacanta organizata cu Perfect Tour! Este a doua oara cand achizitionez pachetele de la aceasta agentie si voi reveni.”
Review in urma chestionarului Dl. ILIOIU MARIAN “ A fost foarte bine la Laguna Verde, Balotesti- s-a respectat tot ceea ce s-a promis:); colaborarea cu Perfect Tour este una exceptionala, voi reveni mereu.”

Review in urma chestionarului  Dna. BOERU CALINA ADRIAN
“Serviciile achizionate prin agentie Perfect Tour sunt de calitate, am fost mereu multumit! Colaborez cu aceasta agentie de aproape 10 ani; doamna Raluca de la Perfect Tour Ploiesti este un om de nota 20, m-a ajutat cu informatii chiar si cand era in concediu; toate doamnele din agentie sunt amabile, raspund puctual si cu rabdare la toate intrebarile mele-care nu sunt putine:).”

Review in urma chestionarului  Dna. DOROBANTU CRISTINA RALUCA
“Am solicitat ajutor mai multor agentii insa doamna Roxana Tomulescu-Perfect Tour Ploiesti a fost cea mai draguta, amabila si profesionista persoana , asa ca am ales sa merg in vacanta cu agentia Perfect Tour si a fost foarte ok. Deja astept noile oferte pentru viitoarea vacanta :)”

Review in urma chestionarului Dna. GHERGHISAN ADELA ADRIANA
“A fost mai bine decat ne-am asteptat!:)) Vacanta la Paris a fost una reusita! Multumim!”

Review in urma chestionarului Dna. PLAVIE ELENA
“ A fost un sejur foarte, foarte reusit in Ierusalim, am fost extrem de incantata; colaborarea cu doamna Florina Luca- de exceptie.”

Review in urma chestionarului Dl. MANIU EUGEN
“Sunt foarte multumit de servicii, de colaborarea cu aceasta agentie. Locuiesc si foarte aproape de agentia Perfect Tour din Constanta 🙂 si merg destul de des, doamna Simona este foarte amabila si primesc toate informatiile necesare.”
Review in urma chestionaruluiDna. OPRICA CRISTINA IRINA
“Doamna Roxana Lazarescu a fost foarte draguta, ne-a raspuns cu rabdare la toate intrebarile:) ii multumim; vacanta la Disneyland a fost foarte frumoasa!”

Review in urma chestionarului Dna. GEORGESCU ELENA
“Foarte, foarte placut sejurul la Romance Spa Hotel 4*, Constantine and Helena; doamna Roxana de la Perfect Tour Ploiesti este un om extraordinar!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.