De ce să pleci într-un city break?

Când nu ai mult timp la dispoziție, dar ai chef de a pleca în lume, varianta unui city break rămâne întotdeauna cea mai bună și mai ieftină. Pachetele includ, în general, transportul cu avionul la companii low-cost, dar poți alege ca mijloc de transport și autocarul sau trenul.

Evadează într-un city break

Pachetele de city break au un avantaj major: au tarife excelente pentru ceea ce includ. Chiar dacă nu reușești în două zile să descoperi tot farmecul unui oraș (deși dacă te organizezi bine s epoate întâmpla asta), un city break este accesibil și, în plus, ieși din monotonia de zi cu zi și cutreieri alte locuri. Clienții noștri, care aleg deseori această variantă, ne-au mărturisit că evadarea într-un city break le dă mai multă poftă de viață și trec mai ușor peste rutina zilelor obișnuite.
Imagini pentru citybreak facebook cover
Te pregătim

Cum o călătorie cu avionul înseamnă și anumite restricții în ceea ce privește greutatea bagajului, ia cu tine doar ceea ce crezi că vei purta. Ține cont că este o mini-vacanță de 3 zile, 2 nopți, prin urmare nu are rost să duci lucruri pe care nu ai când și unde să le porți. Un city break înseamnă de obicei lungi plimbări pe jos prin oraș, vizite la muzee, așadar o pereche comodă de pantofi trebuie să ai.

Idei de la consultanții noștri

Cinci idei de la specialiștii noștri în călătorii pentru a descoperi în timp scurt cât mai multe într-un oraș. Folosește-le!

Imagine similară

● Toate orașele turistice europene pun la dispoziția turiștilor city card. Cumpără-ți unul – îl poți comanda înainte online și îl ridici apoi de acolo de la un punct de informare pentru turiști – și te bucuri de reduceri sau gratuitate la muzee, biserici, galerii, restaurante, transport public.

● Multe orașe au autobuze turistice. O modalitate rapidă și plăcută de a face un tur al orașului și a surprinde cele mai interesante obiective turistice.

● Mergi într-o excursie opțională, prin oraș sau în împrejurimi.

● Alege o perioadă în care are loc un festival, concert, spectacol grandios.

● Distrează-te în cluburi de noapte și intră în atmosfera locului.

Care e următorul city-break în care vei pleca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.